top of page

Meegaan in het onwetende: I Just love it!

Over inzichten gesproken...Wat een heerlijke en tegelijkertijd spannende eerste weken van het nieuwe jaar (en dan heb ik het niet over COVID, lockdown of thuisonderwijs...).

Ik rond alweer bijna de leukste anders-dan-anders train-de-trainer faalangsttraining van Nederland af bij TheSchoolOfPlay. Tijdens onze wekelijkse oefen-flater-anderhalfuurtje werd me gevraagd in welke attractie ik me bevond deze eerste weken van het jaar. Nou, heel duidelijk: Baron 1898!Ken je dat? Dat je voor het eerst een nieuwe achtbaan gaat ontdekken en dat je je in de rij afvraagt waarom je hier vrijwillig voor kiest? Bij de Baron ga je eerst tergend langzaam naar boven en dan hang je daar een aantal tellen (lijkt uren) de afgrond in te kijken en dan jaaaaa.... een schreeuw, een gil en nog wat later een grote lach, daar ga je. Lekker over de kop. En nog eens en nog eens en dan stopt de achtbaan smooth en precies op tijd om net niet misselijk te worden. I love it!


En zo voelde de eerste weken van 2021 dus voor me.


Ik ben gestart met online veerkrachttrainingen voor kinderen. En eerlijk, heel vaak vroeg ik me de laatste weken af, waarom ik hier vrijwillig voor gekozen had. In de rij werd ik al zenuwachtig, maar de echte zenuwen kwamen net voordat ik online ging. Ik bungelde in het onwetende. En toen ... schoot de achtbaan naar beneden en als vanzelf ging ik mee. Ik nam de kinderen mee, ook in het onwetende. En in al mijn kwetsbaarheid liet ik de kinderen ervaren om oké te zijn met alles wat je niet weet. Er kwam een schreeuw, een gil en nog wat later een grote lach en daar gingen we. Lekker samen over de kop! En nu weet ik waarom ik vrijwillig kies om dingen wel te doen die soms wat spannend zijn: I JUST LOVE IT!

Wat heb ik genoten van deze eerste avonturen met 'mijn' eerste kids. Een volgende keer stap ik zeker weer in de rij bij de Baron!

En jij? Hoe waren jouw eerste weken van het nieuwe jaar? Ik ben heel benieuwd in welke kermis- of pretparkattractie jij gestapt bent én of je je daar oké bij kunt voelen!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Lesje Geluk

Comments


bottom of page