top of page

- Flateren en Schateren -
interactieve workshop
voor volwassenen op zoek naar meer vrijheid en lol

Pff weer een dag om. Na een intensieve dag op je werk ben je thuis gekomen, snel je kinderen opgehaald, snel wat eten op tafel gezet, daarna nog wat tijd doorgebracht met je kinderen en je partner en dan plof je eindelijk, uitgeteld op de bank. Om je na een paar uur zappen omhoog te hijsen en in bed te kruipen. Daar lig je nog een tijdje wakker, je kunt de slaap niet vatten. Is dit het nou?

Je wilt wel anders! Hoe zou het voor je zijn om regelmatig online te spelen? Hoe zou het zijn om online lol te maken met 2 trainers en een clubje gelijkgestemden? Hoe zou het zijn als je dag dan als volgt verloopt:

Yes, weer een fijne dag om, zin in vanavond! Na een intensieve dag op je werk ben je thuis gekomen, je kinderen opgehaald, heerlijk gezonde maaltijd op tafel getoverd, daarna nog waardevolle momenten beleefd met je kinderen en partner en dan kruip je eindelijk achter de computer.

 

Om online te flateren en te beseffen dat je al fouten makend nog steeds diezelfde, geweldige persoon bent. Om online te flateren en te ontdekken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om iets aan te vliegen en om ergens mee om te gaan. Om samen te schateren en lol te maken met dat wat er is. Om samen met anderen te ontdekken hoe waardevol spelen is, ook voor volwassen, of misschien wel juist voor volwassenen!

flateren-en-schateren-2.jpg

Wil je kennismaken met online flateren en schateren?

Je weet dat het niet helpt om te zeggen: ' Tuurlijk mag je fouten maken. Het is al goed dat je het probeert!' of 'Maakt niet uit als er iets mis gaat, van fouten maken leer je'.  Tussen weten hoe het werkt en het daadwerkelijk kunnen en durven aangaan zit een wereld van verschil... 

Ben jij benieuwd naar 'deze wereld van verschil' en wil je graag zelf ervaren hoe speelse oefeningen voor jou werken?

 

Meld je aan voor deze 75 min durende interactieve workshop!

 

In deze workshop krijg je een korte onderbouwing waarom schateren met flateren van 'levensbelang' is voor meer groei, ontspanning en lol in het leven. En je gaat zelf ervaren hoe het voor je is om er daadwerkelijk mee te spelen.

Investering € 12,50

De eerstvolgende workshops vinden weer plaats in het najaar.

Geef je interesse aan ons door, zodat je als eerste een update krijgt wanneer we weer van start gaan!

Ik geef deze workshops samen met mede-flateraar Saskia Hoogerbrugge van Voor de Komma. Maak alvast online kennis met haar via Facebook.

saskia.jpg
yvonne.jpg
bottom of page