top of page
DSC_9590.jpg

Mijn Superheld Reis XL

(volwassene)

Ik help je ontdekken waarvan jij echt gaat stralen en wat je nodig hebt om dit moois - eindelijk - de wereld in te slingeren. 
Welkom terug op jouw superheldenpad, speelse, ontdekkende en moedige jij!

Hé Superheld, waar ben je zelf in jouw verhaal?

Pff weer een dag om. Na een intensieve dag op je werk ben je thuis gekomen, snel je kinderen opgehaald, snel wat eten op tafel getoverd, daarna nog wat tijd doorgebracht met je kinderen en je man en dan plof je eindelijk, uitgeteld op de bank. Om je na een paar uur zappen omhoog te hijsen en in bed te kruipen. Daar lig je nog een tijdje wakker, je kunt de slaap niet vatten. Is dit het nou? Is dit hoe je het leven voor je zag een aantal jaar geleden?

Je werk biedt niet de uitdaging die je hoopte toen je daar de eerste dag begon. Het bestaat meer en meer uit routineklusjes en doe-taakjes. Terwijl jouw snelle, gevoelige jij zoveel mooie kansen ziet om op wat voor manier dan ook te groeien. De mensen zijn ook niet helemaal wat je ervan gehoopt had. De paar inspirerende collega's zijn vertrokken omdat ze het niet meer naar hun zin hadden. En jij hobbelt maar door. Gedachten als 'ach het is overal wel wat' en 'maar het is wel lekker dichtbij, dat is handig met de kinderen' houden je op de been. Maar af en toe ben je bang dat je het niet heel lang meer volhoudt. Je lijf doet namelijk steeds vaker iets waar jij geen raad mee weet. Uiteraard wuif je dit weg. Net als de meeste andere gevoelens laat je ze niet echt toe.

Thuis hou je alle ballen in de lucht. Jij bent het die het vuilnis buitenzet, die de kinderen haalt en brengt naar school en de sportclubs, die ervoor zorgt dat jullie als gezin dingen ondernemen. Uiteraard ben je ook de beste was- en poetsvrouw, de meest attente dochter, de liefste vrouw en de aller- aller-beste en leukste moeder. Toch? Nou... daar twijfel je steeds vaker aan. Het lukt je niet meer om de positieve vrouw en moeder te zijn die grapjes maakt en leuke dingen doet. Je moppert en zeurt meer dan je wilt. Je bent niet je optimale jij en daar voel je je dan vaak schuldig over.

Waar ben JIJ eigenlijk in jouw verhaal? Wat komt er van jouw eigen dromen terecht? Je bent vaak te moe om je hiermee bezig te houden. Je voelt je schuldig omdat je niet voldoet aan alle verwachtingen van iedereen (waaronder die van je kritische zelf). Aan het einde van de dag kun je niet meer en toch val je ook niet lekker in slaap. De stress balans slaat de verkeerde kant uit. Je ervaart meer negatieve dan positieve stress en bent terechtgekomen in een vicieuze cirkel. Je wilt het anders, maar weet niet hoe. Alsof je gevangen zit in een manier van leven die je eigenlijk niet wilt. Je droomt van meer vrijheid, plezier, ontspanning en dingen doen die er echt toe doen én die je leuk vindt. Je droomt dat je nu eindelijk stappen gaat nemen op jouw eigen Superheld Reis.

DSC_9729.jpg

Wil je je mooie ik met al je 'wilde' plannen weer tevoorschijn toveren, maar durf je niet?

Wil je jezelf beter gaan begrijpen? Dat je begrijpt wat al 'die sensaties' in je lijf betekenen? Wil je leren om je gevoelens te benoemen al vanaf het allereerste teken dat ze op te merken zijn, zodat je in de avond meer energie over hebt? En wil je deze emoties inzetten als richtingaanwijzer op jouw Superheld Reis? Heb je al eens gehoord over hoogsensitief of hoogbegaafdheid en denk je dat dit op jou van toepassing is? Wil je dat je beter begrijpt hoe jouw brein werkt en hoe je hoofd je soms voor de gek houdt met bepaalde gedachten?

Wil je dat je jezelf echt gaat accepteren? Wil je ontdekken wie je zou zijn, als je ervan uitgaat dat je al oké bent? Dat je oké wordt met je intensiteit, al je vragen en je twijfels? Dat je oké wordt met het soms niet weten en met jezelf niet zo serieus nemen? En wil je weer lol krijgen in nieuwe dingen proberen omdat het niet in een keer goed hoeft? Wil je tips voor thuis om meer te kunnen lachen om en met elkaar?

Wil je dat je jezelf meer gaat waarderen? Wil je ontdekken hoeveel moois er in je zit en hoe je dit aan iedereen kan en mag laten zien? Wil je ontdekken hoe je weer gaat stralen?

Maar durf je nog niet? Dan is dit het moment! 

Ik reis graag met je mee tijdens Mijn Superheld Reis XL, als straaljager, moedleverancier en authenticiteitsontwaker sta ik aan de zijlijn om jou aan te moedigen. Ik weet als geen ander hoe eng het is om nieuwe stappen te zetten en hoe geweldig gaaf het is als je dat toch doet. Als je je bed uit komt omdat je weet wat je hier te doen hebt en zo de wereld op jouw manier wat mooier kan maken. Iedere dag weer!

Dit ontvang je tijdens

Mijn Superheld Reis XL

Ik ben er voor jou (als werknemer, vrouw, moeder, ...):

 • 4 Straaljager gesprekken (1 uur online of live)

  • om te ontdekken waar JIJ ECHT van gaat stralen

 • 2 dagdelen Superheld op Sokken (3 uur live op locatie)

  • om jouw moed- en veerkrachtspieren te versterken zodat dit je niet tegenhoudt om te doen wat jij te doen hebt​

 • je krijgt 'thuisspeel'opdrachten en achtergrond info

 • tijdens dit traject kun je mij al je vragen stellen via mail of what's app

 • en als coole BONUS ontvang je een gratis fotoshoot waarin ik jouw stralende ik vastleg 

aanbod-xl.jpg

Wat deze Mijn Superheld Reis jou oplevert

 • Een vrijere, speelsere en meer ontspannen jij, zodat je meer ruimte voelt om jouw pad te lopen en dit leef je voor aan anderen.

 • Je ervaart meer grip op je leven omdat je jezelf beter begrijpt, zowel de werking van je brein als je emoties. Je gaat emoties cool vinden, want die helpen je op jouw pad te blijven.

 • Je ontdekt wat je nodig hebt én leert dit benoemen. Dit maakt dat je sterker staat in het naleven van jouw waarden.

 • Je weet dat je altijd zelf een keuze hebt omdat er oneindig veel perspectieven, kansen en mogelijkheden zijn.

 • Je ontdekt dat jij al het moois al in je hebt en je durft dit meer te laten zien.

 • Je komt spelend in beweging op jouw superheldenpad.

 • En uiteraard krijg je foto's van jezelf die je laten zien dat je weer straalt.

Investering

795 euro (incl. BTW)

-------------------------

of 3 termijnen van 265 euro (incl. BTW)

Dit zeggen ze over Mijn Superheld Reis XL

- Jessy, 38 jaar -

Ik vond het best duur eerlijk gezegd, maar nu zeg ik uit de grond van mijn hart: 'had ik het maar eerder gedaan'. Ik voel veel beter wat ik nodig heb, weet beter waar ik blij van word en durf hier ook voor te gaan staan. Dit brengt me dichter bij mijn echte ik. Het heeft me echt in beweging gezet en hier heb ik niet alleen zelf profijt van, maar ook op mijn werk en in mijn gezin zien ze een vrijere en meer ontspannen Jessy. Elke dag denk ik wel: dit had ik eerst echt niet gedurfd en nu doe ik het maar mooi! Dat maakt me trots op mezelf en dat is echt lang geleden...

Ik werk niet:

 • lekker vanuit het hoofd, serieus pratend

 • rustig toekijkend vanachter mijn tafeltje

 • vanuit het probleem en wat er allemaal niet goed aan je is

Wat doe ik wel:

 • de fun en kracht van spelen gebruiken door improvisaties, visualisaties en verrassende schrijfopdrachten 

 • zichtbaar én kwetsbaar met je meespelen

 • mijn volledige aandacht bij jouw proces houden, zodat de stappen die je te zetten hebt, passen bij wat jij op dat moment aankan

 • werken vanuit jouw verlangen en uitgaan van jouw sterke kanten en waar je echt blij van wordt

DSC_9784.jpg
DSC_9776.jpg
DSC_9791.jpg
 • Wat gaan de kinderen doen tijdens deze online training?
  Een heel terechte vraag en hierbij het kort-en-krachtige antwoord: spelen! Spelen met emoties Spelen met het positieve en negatieve brein Spelen met aandacht bij jezelf en bij de ander Spelen met frustraties en ongemakkelijke situaties En waarom spelen? Omdat er tijdens spel heel veel mag en kan. Je kind kan vrijuit oefenen met nieuwe manieren van gedrag en met het maken van andere keuzes dan in het ‘normale’ leven. Je zoon of dochter kan dingen overdoen, gewoon, omdat hij of zij dat ook eens wil proberen. Emoties mogen er zijn, sterker nog, deze worden een belangrijk onderdeel van het spel. Je kind gaat emoties opzoeken en toelaten en deze worden veel minder eng en overweldigend dan altijd gedacht. En daarbij oefent je kind – onbewust - met kwetsbaarheid en zichtbaar zijn. 2 vaardigheden die je wat mij betreft niet vroeg genoeg kunt leren.
 • Wanneer ontvang ik een e-mail met de datum en de link naar de Zoom-workshop van mijn kind?
  Na aanmelding, ontvang je uiterlijk 2 dagen voor de eerste sessie de link naar de Zoom-workshop
 • Welke materialen heeft mijn kind voor deze Zoom sessies nodig?
  Een internetverbinding en een apparaat waarop de Zoom-app is geïnstalleerd. Let op: het is belangrijk dat de video- en microfoonfunctie werken! Pen, papier (lege vellen A4) en een paar kleurstiften
bottom of page