top of page

In the pocket: Lef om te Stralen!

Ken je dat? Het gevoel dat je het even niet meer weet omdat het zo veel is? Dat je hoofd overloopt van ideeën, mogelijkheden en kansen? En dat je daardoor juist helemaal niets meer doet? En dat je je aan de andere kant juist leeg voelt, omdat je zoveel gedaan en gevoeld hebt, dat het gewoon even genoeg is. Yep, daar was ik… Op het punt dat ik even niks meer kon met alles wat ik geleerd had de afgelopen periode en alles wat daardoor is gaan bruisen en borrelen even een plekje mocht vinden.


Afgelopen vrijdag heb ik de opleiding Lef om te Stralen afgerond. Met pijn in mijn hart, een leeg gevoel in mijn buik en tegelijkertijd heel veel energie, nieuwe inspirerende mensen in mijn netwerk en oneindig veel nieuwe perspectieven om het begeleiden van snelle, gevoelige denkers leuker te maken, verliet ik de speelruimte in Wychen. Gelukkig trok ik de deur niet voor het laatst achter me dicht bij @TheSchoolofPlay, want in september wacht deel 2 van de opleiding tot vakspecialist Playfulness!

Het afronden van weer een veel te leuke opleiding woog dus zwaar deze ronde. Drie jaar geleden begon mijn eigen superheldenreis: van een drukke, commerciële baan in de communicatie die steeds beklemmender voelde naar een tijdje complete radiostilte tijdens mijn bore-out. Gestart met een degelijke brede coachopleiding met specialisatie kindercoaching, gevolgd door een zo-diep-mogelijk-de-diepte-in opleiding met alle theorie en oneindig veel opdrachten rondom de kracht van hoogsensitiviteit, naar de leukste train-de-trainer faalangsttraining van het land ‘Moed om te Falen, nu naar het afronden van 'Lef om te Stralen' over ontdekken waar je ECHT HEEEEEL ERG blij van wordt en het uitgaan van jouw talenten, verlangens en dromen.Deze reis heeft mij zoveel gebracht dat ik niet kan wachten om het te delen met jou(w kind) en andere snelle, gevoelige denkers. De herkenning, diepgang en het plezier spat eraf (misschien een heel klein beetje te zien aan de foto’s😊) en dat is wat begeleiding volgens mij meer nodig heeft. Je gaat als vanzelf de superheldenreis in jezelf maken als het je een hoop inzichten én fun oplevert. Al spelend ontdekken wat Moed om te Falen & Lef om te Stralen jou te bieden hebben. Ik sta graag naast je als jouw cheerleader om jouw Superhelden Reis te maken. Samen spelen, ervaren en voelen wat het aangaan van faal- en straalangst jou kunnen opleveren en ontdekken hoe jij de wereld op jouw manier weer wat mooier kunt maken. Ik kan niet wachten!


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops en trainingen van mij? Meld je hieronder aan!
Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page