top of page

Individuele begeleiding

Een heel belangrijk uitgangspunt voor mij in de begeleiding van kinderen: Jouw kind is zijn/haar eigen superheld en jullie superheld, gewoon omdat hij/zij er is en gewoon zoals hij/zij is.

Tijdens 1 op 1 begeleiding gaan je kind en ik, na het intakegesprek met jullie, aan de slag met zijn/haar hulpvraag.

Bij mij mag je kind bovenal zichzelf zijn. Ik bied hem/haar de ruimte om alle kanten op te denken en zijn/haar creativiteit en krachtbronnen aan te boren om vaste patronen in de toekomst anders aan te pakken. De ruimte om samen te ontdekken van welke talenten zijn/haar hart sneller gaat kloppen. En de ruimte om te voelen dat er zoveel meer is dan je met je hoofd kunt bedenken, zodat hart en hoofd weer gaan samenwerken. Een ijzersterke combinatie waar je kind een leven lang profijt van zal hebben!

Uit eigen ervaring en vanuit opleidingen geloof ik sterk in de kracht van emoties. Emoties kun je inzetten als interne wegwijzer. Het ervaren, voelen en aangaan van emoties zal vaak een onderdeel van de coaching zijn. Hierbij hebben we de mogelijkheid om samen een persoonlijk Mijn Superheld kwartet te maken: een gebruiksaanwijzing van je kind die je bij de geboorte wellicht gemist hebt ;-)

 

bottom of page