top of page

Flateren en Schateren
de ONLINE Club

Pff weer een dag om. Na een intensieve dag op je werk ben je thuis gekomen, snel je kinderen opgehaald, snel wat eten op tafel gezet, daarna nog wat tijd doorgebracht met je kinderen en je partner en dan plof je eindelijk, uitgeteld op de bank. Om je na een paar uur zappen omhoog te hijsen en in bed te kruipen. Daar lig je nog een tijdje wakker, je kunt de slaap niet vatten. Is dit het nou?

Je wilt wel anders! Maar hoe? Hoe zou het voor je zijn om regelmatig online te spelen? Hoe zou het zijn om online lol te maken met 2 trainers en een clubje gelijkgestemden? En hoe zou het zijn als je regelmatig verrast wordt door flater- en schater-thuisopdrachten? Kun je je al voorstellen hoe het is als je dag dan als volgt verloopt:

Yes, weer een fijne dag om, zin in vanavond! Na een intensieve dag op je werk ben je thuis gekomen, je kinderen opgehaald, heerlijk gezonde maaltijd op tafel getoverd, daarna nog waardevolle momenten beleefd met je kinderen en partner en dan kruip je eindelijk achter de computer.

 

Om online te flateren en te beseffen dat je al fouten makend nog steeds diezelfde, geweldige persoon bent. Om online te flateren en te ontdekken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om iets aan te vliegen en om ergens mee om te gaan. Om samen te schateren en lol te maken met dat wat er is. Om samen met anderen te ontdekken hoe waardevol spelen is, ook voor volwassen, of misschien wel juist voor volwassenen!

 

Als je mee wilt doen zullen we 35 dagenTijdens deze online Zoom momenten gaan we veel plezier maken en (onbewust) trainen we je veerkracht- en flaterspieren. We gaan werken aan méér zorgeloosheid, door volledig in het nu te zijn. We trainen je onbevangenheid door plezier te hebben met het niet weten en je flexibiliteit door frustraties juist op te zoeken. We gaan spelen met emoties zodat je je hierdoor minder laat overdonderen en deze emoties zelfs leuk gaat vinden. Als vanzelf train je met zichtbaar zijn en wordt je zelfvertrouwen hierdoor versterkt!

Ik geef deze workshops samen met mede-flateraar Saskia Hoogerbrugge van Voor de Komma. Maak alvast online kennis met haar via Facebook

yvonne.jpg
saskia.jpg
flateren-en-schateren-2.jpg


Flateren en Schateren

de ONLINE Club

Voor wie?

Deze online Zoom club is geschikt voor jou als je zin hebt in een flinke portie leerzame gekkigheid én wilt werken aan je veerkracht en flaterspieren!

 

 

​Data, prijs en meer van deze online Club

  • 35-daags programma

  • met 5 online speelmomenten via Zoom (75 min)

  • op maandagochtenden 9.30u (17-24-31 januari + 7-14 februari) OF op dinsdagavonden 20.15u (11-18-25 januari + 1-8 februari)

  • en thuiswerkopdrachten, zodat je ook tussen de sessies door blijft flateren en schateren

  • maximaal 8 personen in de club

Prijs € 139 (incl. BTW)

Positief geroddel over ons

?

?

bottom of page