top of page

Mijn Superhelden ONLINE Mini Club

Ik wil jullie zoon of dochter graag leerzame vrolijkheid bieden via Mijn Superhelden ONLINE Mini Club!

Tijdens deze online Zoom trainingen gaan we veel plezier maken en (onbewust) trainen de kids hun veerkrachtspieren. We gaan werken aan méér zorgeloosheid, door volledig in het nu te zijn. We trainen de onbevangenheid door plezier te hebben met het niet weten en de flexibiliteit door frustraties juist op te zoeken. We gaan spelen met emoties zodat je zoon of dochter zich hierdoor minder laat overdonderen en deze emoties zelfs leuk gaat vinden. Als vanzelf traint je kind met zichtbaar zijn en wordt het zelfvertrouwen hierdoor versterkt!

Ik gun mijn zoon of dochter deze vrolijke, speelse én leerzame Zoom training (en ik gun ons gezin een positieve vibe erna)

mijnsuperheldclub foto al.jpg

Mijn Superhelden

ONLINE Mini Club

Voor wie?

Deze online Zoom-trainingen zijn geschikt voor alle kinderen (7-12 jaar) die zin hebben in een flinke portie leerzame gekkigheid én willen werken aan hun veerkracht! De training is zeker ook geschikt voor (vermoedelijk) hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. Afhankelijk van de inschrijvingen zullen de groepen ingedeeld worden op leeftijd en/of ontwikkeling.

 

Uiteraard word jij als ouder ook uitgenodigd om op de achtergrond lekker mee te doen!

​Data, prijs en meer

  • 4 online sessies via Zoom (45 min)

  • op maandagmiddag 16.00 u 1-3, 8-3, 15-3 en 22-3 of dinsdagmiddag 16.00 u 2-3, 9-3, 16-3 en 23-3

  • maximaal 6 kinderen in een groep

Prijs € 129

mijnsuperheldclub foto al.jpg

Dit zeggen moeders over mij

- Petra, moeder van 9-jarige zoon -

Onze zoon heeft met veel plezier de online Superheld Coaching gevolgd bij Yvonne. Hij was erg enthousiast en we merken/horen aan hem dat hij toepast wat hij daar heeft geleerd. Absolute aanrader, ook voor kinderen die niet per se problemen ervaren met hun gedrag, maar gewoon op zoek zijn naar toffe meetings met peers na schooltijd.

bottom of page