top of page

Mijn Superhelden ONLINE Mini Club

Ik wil jullie zoon of dochter graag leerzame vrolijkheid bieden via Mijn Superhelden ONLINE Mini Club!

Tijdens deze online Zoom trainingen gaan we veel plezier maken en (onbewust) trainen de kids hun veerkrachtspieren. We gaan werken aan méér zorgeloosheid, door volledig in het nu te zijn. We trainen de onbevangenheid door plezier te hebben met het niet weten en de flexibiliteit door frustraties juist op te zoeken. We gaan spelen met emoties zodat je zoon of dochter zich hierdoor minder laat overdonderen en deze emoties zelfs leuk gaat vinden. Als vanzelf traint je kind met zichtbaar zijn en wordt het zelfvertrouwen hierdoor versterkt!

Ik gun mijn zoon of dochter deze vrolijke, speelse én leerzame Zoom training (en ik gun ons gezin een positieve vibe erna)

mijnsuperheldclub foto al.jpg

Mijn Superhelden

ONLINE Mini Club

Voor wie?

Deze online Zoom-trainingen zijn geschikt voor alle kinderen (7-12 jaar) die zin hebben in een flinke portie leerzame gekkigheid én willen werken aan hun veerkracht! De training is zeker ook geschikt voor (vermoedelijk) hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. Afhankelijk van de inschrijvingen zullen de groepen ingedeeld worden op leeftijd en/of ontwikkeling.

 

Uiteraard word jij als ouder ook uitgenodigd om op de achtergrond lekker mee te doen!

​Data, prijs en meer

 • 4 online sessies via Zoom (45 min)

 • op maandagmiddag 16.00 u 1-3, 8-3, 15-3 en 22-3 of dinsdagmiddag 16.00 u 2-3, 9-3, 16-3 en 23-3

 • maximaal 6 kinderen in een groep

Prijs € 129

mijnsuperheldclub foto al.jpg

Dit zeggen moeders over mij

- Petra, moeder van 9-jarige zoon -

Onze zoon heeft met veel plezier de online Superheld Coaching gevolgd bij Yvonne. Hij was erg enthousiast en we merken/horen aan hem dat hij toepast wat hij daar heeft geleerd. Absolute aanrader, ook voor kinderen die niet per se problemen ervaren met hun gedrag, maar gewoon op zoek zijn naar toffe meetings met peers na schooltijd.

 • Wat gaan de kinderen doen tijdens deze online training?
  Een heel terechte vraag en hierbij het kort-en-krachtige antwoord: spelen! Spelen met emoties Spelen met het positieve en negatieve brein Spelen met aandacht bij jezelf en bij de ander Spelen met frustraties en ongemakkelijke situaties En waarom spelen? Omdat er tijdens spel heel veel mag en kan. Je kind kan vrijuit oefenen met nieuwe manieren van gedrag en met het maken van andere keuzes dan in het ‘normale’ leven. Je zoon of dochter kan dingen overdoen, gewoon, omdat hij of zij dat ook eens wil proberen. Emoties mogen er zijn, sterker nog, deze worden een belangrijk onderdeel van het spel. Je kind gaat emoties opzoeken en toelaten en deze worden veel minder eng en overweldigend dan altijd gedacht. En daarbij oefent je kind – onbewust - met kwetsbaarheid en zichtbaar zijn. 2 vaardigheden die je wat mij betreft niet vroeg genoeg kunt leren.
 • Wanneer ontvang ik een e-mail met de datum en de link naar de Zoom-workshop van mijn kind?
  Na aanmelding, ontvang je uiterlijk 2 dagen voor de eerste sessie de link naar de Zoom-workshop
 • Welke materialen heeft mijn kind voor deze Zoom sessies nodig?
  Een internetverbinding en een apparaat waarop de Zoom-app is geïnstalleerd. Let op: het is belangrijk dat de video- en microfoonfunctie werken! Pen, papier (lege vellen A4) en een paar kleurstiften
bottom of page