top of page

GRATIS mijn superhelden online sessie

Nog een paar extra weken thuisonderwijs... Zie je stiekem (of juist helemaal niet stiekem ;-)) op tegen de komende weken online onderwijsperiode? Misschien omdat jouw kind meer uitdaging nodig heeft dan het online aangeboden krijgt? Of omdat jouw kind op het moment vaak angstig, rusteloos of juist gefrustreerd is? Of omdat jullie als gezin alleen maar in de regelmodus zitten en niet toe komen aan de broodnodige verbinding?

Wat de reden ook is, ik wil jullie zoon of dochter graag leerzame vrolijkheid bieden via een gratis sessie bij Mijn Superhelden ONLINE Club!

Ik geef donderdagmiddag 21 januari gratis online Zoom sessies waarin we veel plezier gaan maken en waarin de kinderen (onbewust) hun veerkrachtspieren trainen. Tijdens deze gratis sessies gaan we spelen met emoties zodat je zoon of dochter zich hierdoor minder laat overdonderen en emoties zelfs leuk gaat vinden. Als vanzelf traint je kind met zichtbaar zijn en wordt het zelfvertrouwen hierdoor versterkt!

Ik gun mijn zoon of dochter deze vrolijke, speelse én leerzame Zoom training (en ik gun mezelf even doorwerken en een positieve vibe erna)

mijnsuperheldclub foto al.jpg

GRatis mijn

 

superhelden

online sessie

Voor wie?

Deze online Zoom-training is geschikt voor alle kinderen en jongeren (7 tot 15 jaar) die zin hebben in een flinke portie leerzame gekkigheid én willen werken aan hun veerkracht! De training is zeker ook geschikt voor (vermoedelijk) hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. Afhankelijk van de inschrijvingen zullen de groepen ingedeeld worden op leeftijd en/of ontwikkeling.

Uiteraard word jij als ouder ook uitgenodigd om op de achtergrond lekker mee te doen!

​Data, prijs en meer

 • GRATIS online Zoom sessie (30 minuten)

 •  21 januari in de middag (tussen 14.00u en 17.00u)

GRATIS SESSIE

mijnsuperheldclub foto al.jpg
 • Wat gaan de kinderen doen tijdens deze online training?
  Een heel terechte vraag en hierbij het kort-en-krachtige antwoord: spelen! Spelen met emoties Spelen met het positieve en negatieve brein Spelen met aandacht bij jezelf en bij de ander Spelen met frustraties en ongemakkelijke situaties En waarom spelen? Omdat er tijdens spel heel veel mag en kan. Je kind kan vrijuit oefenen met nieuwe manieren van gedrag en met het maken van andere keuzes dan in het ‘normale’ leven. Je zoon of dochter kan dingen overdoen, gewoon, omdat hij of zij dat ook eens wil proberen. Emoties mogen er zijn, sterker nog, deze worden een belangrijk onderdeel van het spel. Je kind gaat emoties opzoeken en toelaten en deze worden veel minder eng en overweldigend dan altijd gedacht. En daarbij oefent je kind – onbewust - met kwetsbaarheid en zichtbaar zijn. 2 vaardigheden die je wat mij betreft niet vroeg genoeg kunt leren.
 • Wanneer ontvang ik een e-mail met de datum en de link naar de Zoom-workshop van mijn kind?
  Na aanmelding, ontvang je uiterlijk 2 dagen voor de eerste sessie de link naar de Zoom-workshop
 • Welke materialen heeft mijn kind voor deze Zoom sessies nodig?
  Een internetverbinding en een apparaat waarop de Zoom-app is geïnstalleerd. Let op: het is belangrijk dat de video- en microfoonfunctie werken! Pen, papier (lege vellen A4) en een paar kleurstiften
bottom of page